Aandelen Noble Energy kopen

Wil je beleggen in Noble Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Noble Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Noble Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Noble Energy raadplegen. Noble Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NBL.

Waar kan je Noble Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Noble Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Noble Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Noble Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Noble Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Noble Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Noble Energy

Noble Energy exploreert koolwaterstoffen en is met het hoofdkwartier gevestigd in Houston, Texas. Tot het jaar 2002 stond het bedrijf bekend als Noble Affiliates Inc.
Noble Energy voert de werkzaamheden vooral uit in Wattenberg, Denver, het Delaware Basin en ook in Israël. Bovendien heeft het ook nog eens belangen in de olievelden die te vinden zijn in Gabon, Kameroen en Equatoriaal Guinea nadat eerder al internationale gebieden aangetrokken en afgestoten werden. Noble Energy werd in 1932 opgericht onder de naam Samedan Oil. Aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als NBI.