Aandelen Nokian Renkaat kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Nokian Renkaat aandelen? Op deze pagina kan je direct Nokian Renkaat aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nokian Renkaat. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nokian Renkaat raadplegen. Nokian Renkaat is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TYRES.HE.

Waar kan je Nokian Renkaat aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nokian Renkaat kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Nokian Renkaat?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nokian Renkaat. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nokian Renkaat?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nokian Renkaat? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nokian Renkaat is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nokian Renkaat.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Nokian Renkaat

Nokian Renkaat is een Finse producent van banden, en dan banden speciaal voor personenauto’s. Het bedrijf is opgericht in 1988 als zelfstandige divisie van Nokia Corporation dat op zijn beurt weer was gevormd uit een fusie van bedrijven in het jaar 1967. Onder de fuserende bedrijven bevindt zich ook een bandenproducent.

Nokian Renkaat staat als TYRES gemonteerd aan de beurs in Helsinki. In Vianor en ook in Nokian Tyres heeft het twee bekende dochters en moedermaatschappij van Nokian Renkaat is de grootste bandenproducent ter wereld, Bridgestone. 

aandeel nokian renkaat kopen