Aandelen Nordex kopen

Wil je beleggen in Nordex aandelen? Op deze pagina kan je direct Nordex aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nordex. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nordex raadplegen. Nordex is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NDX1.DE.

Waar kan je Nordex aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nordex kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nordex?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nordex. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nordex?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nordex? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nordex is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nordex.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nordex

Nordex is een bekende Duitse ontwerper en fabrikant van windturbines. Het bedrijf is actief vanaf 1985 en werd opgericht in het plaatsje Give in Denemarken. Het hoofdkantoor staat in Rostock. Het bestuur van de onderneming staat echter in Hamburg. De aandelen van Nordex worden verhandeld onder de noemer NDX1 op de Deutsche Börse.
 
Acciona is eigenaar van Nordex, dat in SSP Technology en Nordexa AB bekende dochterondernemingen heeft. Overigens werkt Nordex met windturbines op land. De onderneming is dus niet offshore actief. Het blijft liever met beide benen aan wal.