Aandelen Nordson kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Nordson aandelen? Op deze pagina kan je direct Nordson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nordson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nordson raadplegen. Nordson is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NDSN.

Waar kan je Nordson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nordson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nordson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nordson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nordson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nordson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Nordson

Sterke punten Nordson

 • Technologisch leiderschap: Nordson is een technologisch leider op het gebied van precisiedoseer- en lijmtoepassingsapparatuur. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor hoogwaardige en innovatieve producten.
 • Diversificatie van activiteiten: Nordson bedient verschillende markten, waaronder verpakkingen, productie, elektronica en medische toepassingen. Deze diversificatie kan helpen om risico’s te spreiden en de stabiliteit van inkomsten te vergroten.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijd bereik met productie- en verkooplocaties in verschillende landen, waardoor het kan profiteren van groeimogelijkheden in verschillende markten.
 • Focus op klanttevredenheid: Nordson heeft een sterke focus op het begrijpen van de behoeften van klanten en het leveren van hoogwaardige oplossingen en diensten, wat kan leiden tot langdurige klantrelaties.

Zwakke punten Nordson

 • Gevoeligheid voor economische cycli: Nordson’s prestaties zijn afhankelijk van de economische omstandigheden, met name in de sectoren waarin het actief is. Tijdens economische neergangen kan de vraag naar Nordson’s producten afnemen.
 • Concurrentiedruk: De markt voor precisiedoseer- en lijmtoepassingsapparatuur is competitief, met verschillende spelers die vergelijkbare producten en oplossingen aanbieden. Concurrentiedruk kan van invloed zijn op de prijsstelling en winstmarges van Nordson.
 • Valutarisico: Als een wereldwijd opererend bedrijf is Nordson blootgesteld aan valutaschommelingen, wat van invloed kan zijn op de omzet en winstgevendheid, vooral als het merendeel van de inkomsten wordt gegenereerd in andere valuta’s dan de eigen valuta.
 • Regelgevingsrisico’s: Nordson opereert in gereguleerde sectoren en is onderhevig aan nalevingsvereisten en regelgevingsrisico’s. Niet-naleving kan leiden tot boetes, reputatieschade en juridische gevolgen.

Over Nordson

Nordson houdt zich hoofdzakelijk bezig met dispenser apparatuur. Het ontwerpt en produceert dit met name voor de particuliere markt. Daarnaast is het een bekend producent van industriele kleefstoffen, afdichtingsmiddelen en coatings. Nordson staat als NDSN genoteerd op de Nasdaq.

Het hoofdkantoor van Nordson is te vinden in Westlake in de staat Ohio. Electron Fusion Devices is een bekende en actieve dochteronderneming van Nordson dat eveneens een S&P 400 component is. Walter G. Hard richtte het bedrijf in 1954 op en ondertussen is de onderneming over heel de wereld actief.

Nordson

Wel of niet aandelen Nordson kopen?

Twijfel je of je aandelen van Nordson moet kopen? Laten we eens kijken naar enkele dingen die je kunt overwegen voordat je deze stap zet.

Nordson is een bedrijf dat gespecialiseerd is in precisie-dispensatieapparatuur en technologieën. Ze leveren oplossingen aan verschillende industrieën, zoals de elektronica-, automotive- en medische sector. Een reden om te overwegen aandelen van Nordson te kopen, is hun solide positie in de markt. Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd en bedienen klanten over de hele wereld.

Een ander voordeel van Nordson is hun focus op innovatie. Ze investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en producten te creëren. Dit kan hen helpen om concurrerend te blijven en groeimogelijkheden te benutten.

Aan de andere kant moet je ook de mogelijke risico’s in overweging nemen. Nordson opereert in een competitieve markt met andere spelers die vergelijkbare producten en diensten aanbieden. Dit kan de prijsconcurrentie verhogen en invloed hebben op de winstgevendheid.

Daarnaast is Nordson gevoelig voor economische schommelingen, vooral omdat ze afhankelijk zijn van de vraag in verschillende sectoren. Dit kan invloed hebben op hun prestaties.

Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit aandelen van Nordson te kopen. Houd ook de marktomstandigheden in de gaten en volg het bedrijfsnieuws om een weloverwogen beslissing te nemen.