Aandelen Nordson kopen

Wil je beleggen in Nordson aandelen? Op deze pagina kan je direct Nordson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nordson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nordson raadplegen. Nordson is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NDSN.

Waar kan je Nordson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nordson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nordson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nordson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nordson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nordson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Nordson

Nordson houdt zich hoofdzakelijk bezig met dispenser apparatuur. Het ontwerpt en produceert dit met name voor de particuliere markt. Daarnaast is het een bekend producent van industriele kleefstoffen, afdichtingsmiddelen en coatings. Nordson staat als NDSN genoteerd op de Nasdaq.
Het hoofdkantoor van Nordson is te vinden in Westlake in de staat Ohio. Electron Fusion Devices is een bekende en actieve dochteronderneming van Nordson dat eveneens een S&P 400 component is. Walter G. Hard richtte het bedrijf in 1954 op en ondertussen is de onderneming over heel de wereld actief.