Aandelen Nordstrom kopen

Wil je beleggen in Nordstrom aandelen? Op deze pagina kan je direct Nordstrom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nordstrom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nordstrom raadplegen. Nordstrom is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JWN.

Waar kan je Nordstrom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nordstrom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nordstrom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nordstrom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nordstrom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nordstrom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Nordstrom

Nordstrom is trotse eigenaar van een keten van meer luxe warenhuizen. In Seattle in Washington is het hoofdkantoor gevestigd en aandelen worden op de NYSE openbaar verhandeld als JWN. Bekende dochter van Nordstrom is Rack. Dat is ook de Trunk Club.
Aan de basis van het bedrijf stond John Nordstrom, die in 1901 samen met Carl Wallin de onderneming startte. Om 1923 kwam er een tweede vestiging bij en later werden ook dameskledingwinkels aan de onderneming gekoppeld. Nordstrom had aanvankelijk een sterke expansiedrift en veroverde eerst de West- en later ook de Oostkust van de Verenigde Staten.