Aandelen NORMA Group kopen

Wil je beleggen in NORMA Group aandelen? Op deze pagina kan je direct NORMA Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NORMA Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NORMA Group raadplegen. NORMA Group is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NOEJ.DE.

Waar kan je NORMA Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NORMA Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NORMA Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NORMA Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NORMA Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NORMA Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in NORMA Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in NORMA Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over NORMA Group

Norma Group is een Duitse fabrikant van zeer prominente onderdelen voor machinale verbinding. Dan moet je denken aan slangkoppelingen, klemmen en snelkoppelingen. De aandelen op de Deutsche Börse in Frankfurt worden verhandeld onder de noemer NOEJ.
 
De onderneming werd in al 1896 opgericht en bekende dochteronderneming is Kimplai Piping Systems. Oprichtingsplaats was overigens Maintal in Hesse, een oord nabij Frankfurt. De onderneming is sinds 2016 overigens ook onderdeel van de MDAX index. Norma Group is internationaal actief en heeft bijvoorbeeld ook vestigingen in China en Brazilië. Het tekent de groei van de succesvolle onderneming.