Aandelen Norsk Hydro kopen

Wil je beleggen in Norsk Hydro aandelen? Op deze pagina kan je direct Norsk Hydro aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Norsk Hydro. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Norsk Hydro raadplegen. Norsk Hydro is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NHY.OL.

Waar kan je Norsk Hydro aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Norsk Hydro kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Norsk Hydro?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Norsk Hydro. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Norsk Hydro?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Norsk Hydro? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Norsk Hydro is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Norsk Hydro.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Norsk Hydro

Norsk Hydro is een Noors energie en aluminium concern waar al jarenlang rond de 35.000 mensen werken. Het bedrijf is actief in ruim veertig landen. Norsk Hydro werd opgericht eind 1905 en het hoofdkwartier vind je in Oslo.
In Alunorte heeft Norsk Hydro een bekende dochteronderneming en nog steeds worden de oprichters via de onderneming – Kristian Birkeland en Sam Eyde- geëerd. In 2009 verkocht de onderneming de energiedivisie aan Statoil. Toen het zelf in 2010 Vale overnam richtte het zich met name op aluminium. Norsk Hydro is onderdeel van de Fortune 500 en bijna 35 procent van de onderneming is in handen van de Noorse staat.