Aandelen Northam Platinum kopen

Wil je beleggen in Northam Platinum aandelen? Op deze pagina kan je direct Northam Platinum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Northam Platinum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Northam Platinum raadplegen. Northam Platinum is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NHM.JO.

Waar kan je Northam Platinum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Northam Platinum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Northam Platinum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Northam Platinum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Northam Platinum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Northam Platinum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Northam Platinum is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Northam Platinum.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Northam Platinum

Northam Platinum is een onafhankelijke PGM-producent. De aandelen worden op de Johannesburg Stock Exchange verhandeld als NHM. In beginsel richten de operaties van Northam Group zich op twee volledige mijnen, mijnen die bekend staan als Zondereinde en Booysendal.
Northam Platinum werd in 1977 opgericht. Een van de bekendste dochterondernemingen van Northam Platinum is Eland Platinum. De aandeelhouders van de onderneming komen voor ruim 90 procent Afrika. De rest van de aandeelhouders en veruit de minderheid is afkomstig uit Noord-Amerika en nog minder van de aandeelhouders van het bedrijf komt uit Europa en Engeland.