Aandelen Northern Trust kopen

Wil je beleggen in Northern Trust aandelen? Op deze pagina kan je direct Northern Trust aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Northern Trust. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Northern Trust raadplegen. Northern Trust is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NTRS.

Waar kan je Northern Trust aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Northern Trust kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Northern Trust?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Northern Trust. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Northern Trust?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Northern Trust? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Northern Trust

Northern Trust is financieel dienstverlener met de hoofdzetel in Chicago in Illinois. Northern Trust houdt zich bezig met de met name zeer vermogende bedrijven en institutionele beleggers en ook particulieren. Northern Trust geldt als een van de grootste banken die de Verenigde Staten rijk is.
Northern Trust staat onder NTRS op de Nasdaq genoteerd. Northern Trust heeft in de Northern Trust Co een dochteronderneming. Ondertussen heeft Northern Trust kantoren in ruim twintig staten in de Verenigde Staten en daarnaast nog eens in 23 verschillende landen. Het bedrijf geldt als een Fortune 1000 bedrijf.