Aandelen Northrop Grumman kopen

Wil je beleggen in Northrop Grumman aandelen? Op deze pagina kan je direct Northrop Grumman aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Northrop Grumman. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Northrop Grumman raadplegen. Northrop Grumman is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NOC.

Waar kan je Northrop Grumman aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Northrop Grumman kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Northrop Grumman?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Northrop Grumman. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Northrop Grumman?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Northrop Grumman? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Northrop Grumman

Northrop Grumman is een luchtvaart en ruimtevaartbedrijf dat met name militaire vliegtuigen produceert voor de Amerikaanse luchtmacht. De onderneming wordt openbaar verhandeld op de NYSE als NOC en is component van de S&P 500.
Behalve voor de Amerikaanse defensie kevert het ook producten aan andere landen. Northrop Grumman produceerde onder meer de E-Z Hawkeye en het AEW vliegtuig en het revolutionaire T-38 Talon lesvliegtuig. Het bedrijf produceert eveneens onbemande vliegtuigen in de vorm van drones. Ook levert Northrop Grumman IT-diensten aan de Amerikaanse overheid. Het hoofdkantoor is gevestigd in Falls Church, Virginia. Het bedrijf werd in 1994 opgericht.