Aandelen Nortonlifelock kopen

Wil je beleggen in Nortonlifelock aandelen? Op deze pagina kan je direct Nortonlifelock aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nortonlifelock. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nortonlifelock raadplegen. Nortonlifelock is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NLOK.

Waar kan je Nortonlifelock aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nortonlifelock kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nortonlifelock?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nortonlifelock. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nortonlifelock?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nortonlifelock? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Nortonlifelock

Nortonlifelock is gespecialiseerd in informatiebeveiliging voor zowel de particulier als voor het bedrijfsleven. Het hoofdkantoor van Nortonlifelock is gevestigd in Mountain View.
De meeste mensen kennen het bedrijf met name van de computerbeveiliging en anti virussoftware en specifiek van Norton Utilities, ooit ontwikkeld door Peter Norton ergens midden jaren tachtig. Nortonlifelock is een van de grootste onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld en actief in zeker veertig landen. De locatie in het Ierse Dublin geldt daarbij als een belangrijke uitvalsbasis. Globaal genomen kunnen de werkzaamheden opgedeeld worden in internetbeveiliging, virusbescherming, systeemprestaties, externe PCV en fax, back-up en herstel en Mac.