Aandelen Norwegian Cruise Line Holdings kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Norwegian Cruise Line Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Norwegian Cruise Line Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Norwegian Cruise Line Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Norwegian Cruise Line Holdings raadplegen. Norwegian Cruise Line Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NCLH.

Waar kan je Norwegian Cruise Line Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Norwegian Cruise Line Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Norwegian Cruise Line Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Norwegian Cruise Line Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Norwegian Cruise Line Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Norwegian Cruise Line Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Norwegian Cruise Line Holdings

Het internationaal bekende en succesvolle Norwegian Cruise Line Holdings  exploiteert  een fors aantal cruiseschepen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Miami, Florida. Knut Kloster en Ted Ansas richtten het bedrijf op.  Aanvankelijk heette het bedrijf overigens niet Norwegian Cruise Line Holding maar de Norwegian Caribbean Line. Dat bedrijf leverde in eerste instantie vooral goedkope cruises in het Caribische gebied.

Moedermaatschappij is de Norwegian Cruise Line Holding en de onderneming is ook een S&P 500 component. Orient Lines en NCI Corporation zijn bekende dochters van de Norwegian Cruise Line Holdings. 

aandeel norweigan cruise line holdings kopen