Aandelen Nos SGPS kopen

Wil je beleggen in Nos SGPS aandelen? Op deze pagina kan je direct Nos SGPS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nos SGPS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nos SGPS raadplegen. Nos SGPS is een aandeel uit Portugal. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Lisbon. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NOS.LS.

Waar kan je Nos SGPS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nos SGPS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nos SGPS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nos SGPS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nos SGPS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nos SGPS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nos SGPS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nos SGPS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over NOS SGPS

NOS SGPS is een bekende Portugese telecommunicatie gigant dat tevens bekend staat als mediabedrijf. Het levert onder meer mobiele en vaste telefonie, zoals het eveneens kan zorgen voor de levering van kabeltelevisie, satelliettelevisie en internet. Het bedrijf is het rechtstreekse resultaat van de fusie van twee van de grootste bedrijven van Portugal: Zon Multimedia en Sonae Optimus Telecommunication.
De aandelen worden op de beurs van Lissabon verhandeld onder de naam NOS, terwijl het hoofdkantoor van de onderneming terug te vinden is in Lissabon. Het bedrijf is van mei 2014 en Zopt is de bekende moeder van NOS SGPS.