Aandelen Nos SGPS kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Nos SGPS aandelen? Op deze pagina kan je direct Nos SGPS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nos SGPS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nos SGPS raadplegen. Nos SGPS is een aandeel uit Portugal. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Lisbon. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NOS.LS.

Waar kan je Nos SGPS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nos SGPS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Nos SGPS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nos SGPS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nos SGPS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nos SGPS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nos SGPS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Nos SGPS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse NOS SGPS

Sterke punten NOS SGPS

 • Marktpositie: NOS SGPS is een toonaangevende speler in de Portugese media- en telecommunicatiesector, met een sterke marktpositie in zowel televisie- als internetdiensten.
 • Diversificatie: Het bedrijf heeft geïnvesteerd in diverse activiteiten, waaronder televisie, radio, internet, mobiele telefonie en filmdistributie, waardoor het een breed scala aan diensten kan aanbieden.
 • Financiële stabiliteit: NOS SGPS heeft een solide financiële positie en een goed trackrecord op het gebied van winstgevendheid en dividenduitkeringen.
 • Technologische innovatie: Het bedrijf heeft geïnvesteerd in nieuwe technologieën en diensten, zoals 5G-netwerken en streamingplatforms, waardoor het goed gepositioneerd is voor toekomstige groei.

Zwakke punten NOS SGPS

 • Regelgevingsrisico’s: NOS SGPS opereert in een sterk gereguleerde sector en is onderhevig aan veranderingen in de wet- en regelgeving, wat risico’s met zich meebrengt.
 • Concurrentie: De media- en telecommunicatiesector is zeer competitief en NOS SGPS staat onder druk van concurrentie van andere bedrijven, zowel binnen als buiten Portugal.
 • Abonnementkosten: Klanten van NOS SGPS betalen relatief hoge abonnementskosten voor sommige diensten, wat een risico kan vormen als klanten overstappen naar goedkopere alternatieven.
 • Afhankelijkheid van reguliere tv: NOS SGPS is nog steeds sterk afhankelijk van traditionele televisiediensten, terwijl de trend steeds meer richting streaming gaat. Dit kan een risico vormen voor toekomstige groei.

Over NOS SGPS

NOS SGPS is een bekende Portugese telecommunicatie gigant dat tevens bekend staat als mediabedrijf. Het levert onder meer mobiele en vaste telefonie, zoals het eveneens kan zorgen voor de levering van kabeltelevisie, satelliettelevisie en internet. Het bedrijf is het rechtstreekse resultaat van de fusie van twee van de grootste bedrijven van Portugal: Zon Multimedia en Sonae Optimus Telecommunication.

De aandelen worden op de beurs van Lissabon verhandeld onder de naam NOS, terwijl het hoofdkantoor van de onderneming terug te vinden is in Lissabon. Het bedrijf is van mei 2014 en Zopt is de bekende moeder van NOS SGPS.

aandeel nos sgps kopen

Wel of niet aandelen NOS SGPS kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, is NOS SGPS wellicht een interessante optie. Dit Portugees bedrijf is actief in de media- en entertainmentsector en is bekend van het grootste televisienetwerk van Portugal, RTP. Maar is het verstandig om in dit bedrijf te investeren?

Om te bepalen of NOS SGPS een goede investering is, moet je kijken naar de prestaties van het bedrijf. Gelukkig heeft het bedrijf de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en heeft het een sterke positie in de markt. Daarnaast heeft NOS SGPS een breed scala aan diensten en producten, wat betekent dat het minder gevoelig is voor economische schommelingen.

Natuurlijk zijn er risico’s verbonden aan beleggen in aandelen. De media- en entertainmentsector kan erg volatiel zijn en de concurrentie is vaak hevig. Daarnaast kunnen economische en politieke factoren de prestaties van NOS SGPS beïnvloeden.

Als je besluit om te investeren in NOS SGPS, moet je begrijpen dat het een langetermijnbelegging moet zijn. Het kan enige tijd duren voordat je een rendement op je investering ziet. Het is belangrijk om jezelf goed te informeren over het bedrijf en de sector voordat je besluit om te investeren.

Over het algemeen kan het investeren in aandelen van NOS SGPS een goede beslissing zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele en duurzame belegging op de lange termijn. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit om te investeren in NOS SGPS of een ander bedrijf.