Aandelen Novartis kopen

Wil je beleggen in Novartis aandelen? Op deze pagina kan je direct Novartis aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Novartis. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Novartis raadplegen. Novartis is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NOVN.VX.

Waar kan je Novartis aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Novartis kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Novartis?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Novartis. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Novartis?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Novartis? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Novartis is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Novartis.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Novartis

Novartis is een bekende Zwitserse onderneming die bekendheid geniet als producent en verkoper van medicijnen. Het hoofdkantoor van Novartis staat in Basel. Het bedrijf is actief vanaf 1996 en is ontstaan uit een fusie tussen Ciba en Geigy AG en Sandoz. Novartis heeft ook een kantoor in Amsterdam.
Op de Zwitserse beurs worden aandelen Novartis verhandeld als NOVN en bekende dochterondernemingen zijn Sandoz, Avexis en Chiron Corporations. Ondertussen maakt Novartis geneesmiddelen die gebruikt worden in meer dan 180 verschillende landen en worden deze medicijnen door 1 miljard mensen gebruikt. Novartis staat bekend om de medicijnen, de generieke geneesmiddelen en producten voor oogziekten.