Aandelen Novo Nordisk kopen

Wil je beleggen in Novo Nordisk aandelen? Op deze pagina kan je direct Novo Nordisk aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Novo Nordisk. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Novo Nordisk raadplegen. Novo Nordisk is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NOVO-B.CO.

Waar kan je Novo Nordisk aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Novo Nordisk kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Novo Nordisk?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Novo Nordisk. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Novo Nordisk?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Novo Nordisk? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Novo Nordisk

Novo Nordisk is een bekende producent van farmaceutische producten.  De onderneming is het resultaat van  de fusie van Novo Industries en Nordisk Gentofte. De aandelen van deze onderneming worden onder de noemer NOVO verhandeld op de beurs. Het hoofdkantoor van Novo Nordisk staat in Bagsvaerd.
Het bedrijf werd in 1923 opgericht en bekende dochterondernemingen van Novo Nordisk zijn Ziylo Ltd en Aldaph. Novo Nordisk heeft het succes voor een groot deel  te danken aan August Krogh, Hans Christian Hagedorn August Kongsted en Marie Krogh. Zij richtte het bedrijf namelijk op.