Aandelen Novozymes kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Novozymes aandelen? Op deze pagina kan je direct Novozymes aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Novozymes. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Novozymes raadplegen. Novozymes is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NZYM-B.CO.

Waar kan je Novozymes aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Novozymes kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Novozymes?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Novozymes. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Novozymes?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Novozymes? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Novozymes

Novozymes is een  bekend biotechnologiebedrijf dat domicilie houdt in het Deense Bagsvaerd,dat is in de nabijheid van Kopenhagen, Het bedrijf legt de focus op het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van industriële enzymen, micro organismen en ook zogenaamde bio farmaceutische ingrediënten.

Aandelen van Novozymes worden als NZYM-B verhandeld op de beurs in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Het bedrijf werd opgericht in 2000 en er werken al jarenlang ruim zesduizend mensen, hetgeen iets zegt over hoe solide de onderneming is.  Bekende dochteronderneming is overigens Alimentary Health Limited. 

aandeel novozymes kopen