Aandelen NRG Energy kopen

Wil je beleggen in NRG Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct NRG Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NRG Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NRG Energy raadplegen. NRG Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NRG.

Waar kan je NRG Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NRG Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NRG Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NRG Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NRG Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NRG Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf NRG Energy

NRG Energy is een groot Amerikaans energiebedrijf. Het bedrijf heeft twee hoofdvestigingen; een in Princeton in New Jersey en een in Houston, Texas. De onderneming was voorheen bekend als een groothandelstak van Northern States Power Company. Dat bedrijf werd vervolgens Xcel Energy waarna de naam in 2000 NRG Energy werd.
De aandelen worden openbaar verhandeld onder NRG op de New York Stock Exchange. Ondanks de overnames en naamsveranderingen geldt Seth Allen nog steeds als dé grondlegger van NRG Energy, dat in Green Mountain Energy en Cirro Energy twee interessante dochterondernemingen heeft.