Aandelen NTT Docomo (Japan) kopen

Wil je beleggen in NTT Docomo (Japan) aandelen? Op deze pagina kan je direct NTT Docomo (Japan) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NTT Docomo (Japan). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NTT Docomo (Japan) raadplegen. NTT Docomo (Japan) is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 9437.TY.

Waar kan je NTT Docomo (Japan) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NTT Docomo (Japan) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NTT Docomo (Japan)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NTT Docomo (Japan). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NTT Docomo (Japan)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NTT Docomo (Japan)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over NTT DoCoMo

NTT DeCoMo is de verreweg de belangrijkste GSM-operator in Japan. De naam is een afkorting van de aanmoediging om vooral via mobiele netwerk te communiceren. Of letterlijk: die communicatie via het mobiele netwerk te laten verlopen. NTT DoCoMo biedt in dat kader telefoons, videotelefoon, i-Mode en e-maildiensten aan.
Het hoofdkwartier van de onderneming vind je in het Japanse Chyonda en de moeder van deze onderneming luistert naar de naam Nippon Telegraph and Telephone. Een bekende dochter van NTT DoCoMo is DoCoMo Pacific overigens.