Aandelen NTT kopen

Wil je beleggen in NTT aandelen? Op deze pagina kan je direct NTT aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NTT. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NTT raadplegen. NTT is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 9432.TY.

Waar kan je NTT aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NTT kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NTT?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NTT. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NTT?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NTT? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over NTT

NTT staat voor Nippon Telegraph and Telephone. Het is een telecommunicatie onderneming die nadrukkelijk domineert in de wereld van de Japanse telecommunicatie. Oprichter van de onderneming is de Japanse overheid. ‘
In NTT DoCoMo heeft het een bekende dochteronderneming. Vanaf het oprichtingsjaar 1953, had NTT een monopolie positie. Dat bleef zo tot 1985 toen het bedrijf geprivatiseerd werd. In 1987 kwamen aandelen op de markt op de beurs in Tokio. Ondertussen zijn de aandelen overigens verdwenen van de beurzen in Londen en New York. Dat neemt echter niet weg dat het bedrijf nog steeds marktleider in Japan is.