Aandelen Nucor kopen

Wil je beleggen in Nucor aandelen? Op deze pagina kan je direct Nucor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nucor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nucor raadplegen. Nucor is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NUE.

Waar kan je Nucor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nucor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nucor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nucor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Nucor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nucor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Nucor

Nucor is een bekend Amerikaans staalbedrijf dat bij de tien grootste staalproducenten ter wereld gerekend wordt. De aandelen van Nucor worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als NUE. Je vindt het hoofdkantoor van deze onderneming in Charlotte, North Carolina.
De geschiedenis van Nucor gaat terug naar 1897, want Ramsom Olds dat in 1897 met de alom bekende Oldsmobile op de markt kwam geldt als grondlegger van Nucor. Nucor is overigens de grootste vlamboogoven gebruiker ter wereld. Het bedrijf gebruikt geen hoogovens maar dus vlamboogovens om verwerkt schroot tot staal te transformeren.