Aandelen NuStar kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in NuStar aandelen? Op deze pagina kan je direct NuStar aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NuStar. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NuStar raadplegen. NuStar is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NS.

Waar kan je NuStar aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NuStar kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NuStar?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NuStar. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NuStar?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NuStar? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse NuStar

Sterke punten NuStar

 • Belangrijke speler in opslag en transport: NuStar heeft een sterke positie als een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van opslag en transport van olie en andere vloeibare producten.
 • Strategische locaties: Het bedrijf heeft strategisch gelegen faciliteiten die gunstig zijn voor het vervoer en de opslag van producten.
 • Langdurige klantrelaties: NuStar heeft langdurige relaties met klanten opgebouwd, waardoor het een betrouwbare partner is in de industrie.
 • Focus op veiligheid en milieu: Het bedrijf streeft naar een veilige en milieuvriendelijke werkomgeving en voldoet aan de relevante regelgeving.

Zwakke punten NuStar

 • Afhankelijkheid van marktomstandigheden: De prestaties van NuStar zijn sterk afhankelijk van de vraag en prijzen van olie en andere vloeibare producten.
 • Financiële volatiliteit: Schommelingen in de financiële markten kunnen invloed hebben op de aandelenkoers van NuStar.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf opereert in een sterk gereguleerde sector en veranderingen in regelgeving kunnen van invloed zijn op de bedrijfsvoering.
 • Concurrentie: De concurrentie in de opslag- en transportsector van vloeibare producten is intens, wat druk kan uitoefenen op de winstmarges van NuStar.

Over NuStar

Nu Star is een master limited partnership en geldt als een van de grootste onafhankelijke vloeistof en pijpleidingbeheerders van de Verenigde Staten. De aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als NS. De hoofdzetel van Nu Star vind je in San Antinio. De onderneming werd geboren in 2001.

Nu Star heeft in Nu Star Energy een dochteronderneming. In totaal beschikt Nu Star over 8700 mijl aan pijpleidingen en daarbij nog eens 79 terminals en opslagmogelijkheden. Opgeslagen worden met name producten als ruwe olie, geraffineerde producten en speciale vloeistoffen.

NuStar

Wel of niet aandelen NuStar kopen?

NuStar is een bedrijf dat zich toelegt op de opslag en transport van olie en andere vloeibare producten. Als je overweegt om aandelen van NuStar te kopen, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden.

Ten eerste moet je begrijpen dat beleggen in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt. De aandelenmarkt kan soms onvoorspelbaar zijn, en de waarde van je investering kan schommelen. Het is dus verstandig om goed geïnformeerd te zijn voordat je een beslissing neemt.

Als je interesse hebt in de olie-industrie en gelooft in de groei van het transport en de opslag van vloeibare producten, kan NuStar een interessante keuze zijn. Het bedrijf heeft een solide positie in de markt en speelt een belangrijke rol in deze sector.

Maar het is ook belangrijk om de financiële gezondheid van NuStar te beoordelen. Bekijk de recente kwartaalcijfers en jaarverslagen om inzicht te krijgen in de prestaties van het bedrijf. Blijf ook op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen in de branche.

Onthoud dat het kopen van aandelen altijd een persoonlijke beslissing is. Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt met het risico en de mogelijke opbrengsten voordat je investeert. Als je twijfelt, is het verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur.

Kortom, het kopen van aandelen NuStar kan interessant zijn voor investeerders die geloven in de groei van de olieopslag- en transportindustrie. Doe grondig onderzoek en wees je bewust van de risico’s voordat je een beslissing neemt. Succes!