Aandelen NuStar kopen

Wil je beleggen in NuStar aandelen? Op deze pagina kan je direct NuStar aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NuStar. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NuStar raadplegen. NuStar is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NS.

Waar kan je NuStar aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NuStar kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NuStar?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NuStar. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NuStar?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NuStar? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over NuStar

Nu Star is een master limited partnership en geldt als een van de grootste onafhankelijke vloeistof en pijpleidingbeheerders van de Verenigde Staten. De aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als NS. De hoofdzetel van Nu Star vind je in San Antinio. De onderneming werd geboren in 2001.
Nu Star heeft in Nu Star Energy een dochteronderneming. In totaal beschikt Nu Star over 8700 mijl aan pijpleidingen en daarbij nog eens 79 terminals en opslagmogelijkheden. Opgeslagen worden met name producten als ruwe olie, geraffineerde producten en speciale vloeistoffen.