Aandelen NVIDIA kopen

Wil je beleggen in NVIDIA aandelen? Op deze pagina kan je direct NVIDIA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NVIDIA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NVIDIA raadplegen. NVIDIA is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NVDA.

Waar kan je NVIDIA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NVIDIA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NVIDIA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NVIDIA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NVIDIA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NVIDIA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Nvidia

Nvidia is leider in wat men de visuele computertechnologie noemt en geldt daarnaast bovendien ook als uitvinder van de GPU. Nvidia is producent van onder meer computer hardware en dan specifiek de grafische kaarten en chipsets voor de moederborden voor AMD en Intell processors voor mobiele apparaten.
Ook is Nvidia verantwoordelijk voor de grafische chips voor de Microsoft Xbox en voor de Play Station van Sony. Nvidia levert aan tal van grote computerfabrikanten en werd opgericht in april 1993. Het hoofdkantoor van Nvidia is gevestigd in Santa Cara. CEO is Jen-Hsun Huang.