Aandelen NXP Semiconductors kopen

Wil je beleggen in NXP Semiconductors aandelen? Op deze pagina kan je direct NXP Semiconductors aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NXP Semiconductors. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NXP Semiconductors raadplegen. NXP Semiconductors is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NXPI.

Waar kan je NXP Semiconductors aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NXP Semiconductors kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel NXP Semiconductors?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NXP Semiconductors. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NXP Semiconductors?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NXP Semiconductors? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over NXP Semiconductors

NXP Semiconductors is de voormalige halfgeleidersdivisie van Philips. NXP staat overigens voor Next exPerience. De firma acteert wereldwijd en is ondertussen actief in dertig landen en het heeft het hoofdkantoor in Eindhoven. Bovendien vind je in Nijmegen een belangrijk productiecentrum.
De aandelen van de onderneming staan aan de Nasdaq genoteerd. In Eindhoven werd het bedrijf in 2006 opgericht. Bekende dochter is Catena Holding en ook NXP USA. De activiteiten zijn onder te verdelen in high performance mixed signals, automotive secure, identification solutions, secure connected devices en secure interface & infrastructure.