Aandelen NY Bancorp kopen

Wil je beleggen in NY Bancorp aandelen? Op deze pagina kan je direct NY Bancorp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NY Bancorp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NY Bancorp raadplegen. NY Bancorp is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NYCB.

Waar kan je NY Bancorp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NY Bancorp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NY Bancorp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NY Bancorp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NY Bancorp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NY Bancorp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf NY Bancorp

Nuance is een multinationaal opererend bedrijf in de communicatie dat bekend is geworden door de ontwikkeling van spraakherkenningssoftware en scantoepassingen. Het is met het hoofdkantoor gevestigd in Barlington.
Behalve genoemde activiteiten heeft Nuance nog een kleinere tak software en systeemontwikkeling voor specifiek militaire en overheidsinstanties. Het bedrijf ontstond in 1994 als spin off van SRI International Speech Technology and Research. In 1996 lanceerde het de eerste commerciële spraaktoepassing in de vorm van callcenter automatisering. Motto van de multinational is ‘The experience speaks for its self’, waarmee het de spijker op de kop slaat.