Aandelen Oasis Petroleum kopen

Wil je beleggen in Oasis Petroleum aandelen? Op deze pagina kan je direct Oasis Petroleum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Oasis Petroleum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Oasis Petroleum raadplegen. Oasis Petroleum is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OAS.

Waar kan je Oasis Petroleum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Oasis Petroleum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Oasis Petroleum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Oasis Petroleum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Oasis Petroleum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Oasis Petroleum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Oasis Petroleum

Oasis Petroleum geniet bekendheid van onder meer de exploratie van koolwaterstoffen en hydrofacturering. Oasis Petroleum doet haar werk met name in het Williston-bekken en in iets mindere mate in het Delaware-bekken. Daarvoor voerde het de werkzaamheden vooral uit in het Perm-bekken in West Texas.
Oasis Petroleum heeft het hoofdkantoor gevestigd in Houston, Texas en houdt eveneens kantoor in Williston. Op de Nasdaq staat de onderneming genoteerd als OAS. Oasis Petroleum is een nog relatief jong bedrijf en werd opgericht in 2007. Oasis Midstream Partners is een dochteronderneming van Oasis Petroleum.