Aandelen Obrascon Huarte Lain kopen

Wil je beleggen in Obrascon Huarte Lain aandelen? Op deze pagina kan je direct Obrascon Huarte Lain aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Obrascon Huarte Lain. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Obrascon Huarte Lain raadplegen. Obrascon Huarte Lain is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OHL.E.

Wat is de actuele koers van het aandeel Obrascon Huarte Lain?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Obrascon Huarte Lain. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Obrascon Huarte Lain?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Obrascon Huarte Lain? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Obrascon Huarte Lain is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Obrascon Huarte Lain.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Obrascon Huarte Lain aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Obrascon Huarte Lain kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Over Obrascon Huarte Lain

Obrascon Huarte Lain is een zeer bekend bouw- en civieltechnische onderneming uit Spanje, maar multi-nationaal actief is tegenwoordig. Kernactiviteiten zijn onder meer de aanleg van infrastructuur en commercieel vastgoed, de woningbouw en exploitatie van tolwegen en een aantal andere transportconcessies. Daarmee geldt het als een bijzonder veelzijdige onderneming.
De aandelen van Obrascon Huarte Lain worden als OHL verhandeld op de beurs in Madrid. Het bedrijf werd opgericht door Juan Miguel Vilar Mir, als we spreken van het haar 1999. Bekende dochterondernemingen van het bedrijf zijn onder andere Sociedad Anonima Trabajos y Obras.