Aandelen Ocado kopen

Wil je beleggen in Ocado aandelen? Op deze pagina kan je direct Ocado aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ocado. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ocado raadplegen. Ocado is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OCDO-L.

Waar kan je Ocado aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ocado kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Ocado?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ocado. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ocado?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ocado? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ocado is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ocado.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ocado

Ocado is een online supermarkt. In tegenstelling tot de concurrentie heeft het geen keten. Ocado levert aan huis vanuit de magazijnen namelijk. De aandelen van het bedrijf staan op de Londense beurs genoteerd als OCDO. Hoofdkantoor van Ocado is gevestigd in Hatfield.
Ocado werd opgericht door drie voormalig medewerkers van Goldman Sachs; Tim Steiner, Jason Gissing en Jonathan Faiman. Ze stichtten het bedrijf in 2000 en twee jaar later werd de onderneming operationeel. Heel lang namen de drie oprichters zelf alle werkzaamheden voor hun rekening. Door de enorme groei die gemaakt werd was dat snel na 2002 niet meer mogelijk.