Aandelen Occidental kopen

Wil je beleggen in Occidental aandelen? Op deze pagina kan je direct Occidental aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Occidental. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Occidental raadplegen. Occidental is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OXY.

Waar kan je Occidental aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Occidental kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Occidental?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Occidental. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Occidental?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Occidental? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Occidental aandelen kopen

Occidental werd opgericht in juni 1920 en heeft het hoofdkwartier in Greenway Plaza in Houston. Occidental is een corporation die koolwaterstoffen in de Verenigde Staten exploiteert en datzelfde doet in het Midden Oosten en Columbia.
Occidental staat eveneens bekend om de petrochemische productie in zowel Amerika, Chili als in Canada. CEO van Occidental is Armand Hammer en ‘Oxy Chemical Corporation’ staat zo rond de driehonderdste plaats in de Forbes Global 2000 en is eveneens te vinden in de prestigieuze lijst van Fortune 500. Tekenen dat je te maken hebt met een succesvolle onderneming.