Aandelen Oceaneering International kopen

Wil je beleggen in Oceaneering International aandelen? Op deze pagina kan je direct Oceaneering International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Oceaneering International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Oceaneering International raadplegen. Oceaneering International is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OII.

Waar kan je Oceaneering International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Oceaneering International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Oceaneering International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Oceaneering International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Oceaneering International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Oceaneering International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Oceaneering International

Oceaneering International is wat men een onderzeese engineering noemt. Het hoofdkwartier van het bedrijf vind je in Houston, Texas. Oceaneering International levert technische diensten en hardware aan speciaal klanten die werken in de maritieme wereld, in de ruimtevaart en andere omgevingen.
Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van het bedrijf openbaar verhandeld als OII. Oceaneering International biedt onder meer op afstand bediende voertuigen aan, net als speciale olieveld onderzeese hardware en bemande duikdiensten. Ook levert het niet-destructieve testen. De producten worden met name aangeboden aan olie- en gasbedrijven en bedrijven in de scheepsbouw en bouwsector.