Aandelen OCI kopen

Wil je beleggen in OCI aandelen? Op deze pagina kan je direct OCI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in OCI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel OCI raadplegen. OCI is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OCI.AS.

Waar kan je OCI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel OCI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel OCI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel OCI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in OCI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van OCI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in OCI is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in OCI.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over OCI

ICI is een zeer bekende internationale producent van meststoffen en chemicaliën. OCI staat vooral bekend om de productie en distributie van onder andere commerciële ammoniak in de vorm van korrels, zoals het ook handelt in dieseluitlaatvloeistof
Het Nederlandse bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zo verwierf het in 2014 bijna 100 procent van de aandelen van moederbedrijf OC SAE. De activiteiten van de onderneming zijn onder te verdelen in het segment stikstof en een onderdeel methanol. De aandelen van het bedrijf worden op de Amsterdam Exchange verhandeld onder – niet geheel verrassend- de aanduiding OCI.