Aandelen Oerlikon kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Oerlikon aandelen? Op deze pagina kan je direct Oerlikon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Oerlikon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Oerlikon raadplegen. Oerlikon is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OERL.VX.

Waar kan je Oerlikon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Oerlikon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Oerlikon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Oerlikon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Oerlikon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Oerlikon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Oerlikon is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Oerlikon.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Oerlikon

Oerlikon is een bekende technologiegroep. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in het Zwitserse Pfaffikon. De naam van het bedrijf duidt ook een specifiek district in Zurich, daar waar de groep opgericht werd. De aandelen worden als OERL verhandeld op de Zwitserse SWX.

Oerlikon is opgericht in 1906 en in Oerlikon Balzers heeft het een bekende dochteronderneming. Oerlikon heeft in de Werkzeugmaschiner Fabrik Oerlikon de voorloper, een onderneming die later opging in Oerlikon Buhnle Holding. Vervolgens was de bedrijfsnaam even Unaxis om vervolgens weer terug te keren op de naam Oerlikon.

aandeel oerlikon kopen