Aandelen Oesterreichische Post kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Oesterreichische Post aandelen? Op deze pagina kan je direct Oesterreichische Post aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Oesterreichische Post. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Oesterreichische Post raadplegen. Oesterreichische Post is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool POST.VI.

Waar kan je Oesterreichische Post aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Oesterreichische Post kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Oesterreichische Post?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Oesterreichische Post. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Oesterreichische Post?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Oesterreichische Post? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Oesterreichische Post is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Oesterreichische Post.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Österreichische Post

Österreichische Post is een bekend Oostenrijks postbedrijf dat werd opgericht in 1999. Dit gebeurde na de afsplitsing van de zakelijke postafdeling  van het voormalige Post und Telekom Austria. De aandelen van Österreichischer Post worden als POST verhandeld op de beurs in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. 

In Anas Kargbo en bank 99 heeft het Oostenrijkse postbedrijf  twee bekende dochters. Moederbedrijf van Österreichische Post is de Österreichischer Industry Holding. Voorzitter van het postbedrijf is Peter Michaelis van het bedrijf dat zich behalve op postbezorging ook richt op het aanbieden van koeriersdiensten. 

aandeel post kopen