Aandelen Office Depot kopen

Wil je beleggen in Office Depot aandelen? Op deze pagina kan je direct Office Depot aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Office Depot. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Office Depot raadplegen. Office Depot is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ODP.

Waar kan je Office Depot aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Office Depot kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Office Depot?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Office Depot. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Office Depot?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Office Depot? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Office Depot

Office Depot houdt zich in hoofdzaak bezig met de verkoop van kantoorartikelen. Het bedrijf is ook in Nederland actief en levert aan zowel bedrijven als aan consumenten. Het werk van Office Depot is onderverdeeld in drie verschillende afdelingen: North American Retail, North America Business Solutions en International.
Het hoofdkantoor bevindt zich in Bocca Raton in Florida en Office Depot staat op de Nasdaq genoteerd als ODP. Office Depot werkt onder de naam van verschillende dochters als bijvoorbeeld Office Max, Grand & Toy en Viking Direct. Office Depot kent een rijke historie en werd al in 1830 opgericht. Het grootste deel van de werkzaamheden concentreert zich op Noord Amerika.