Aandelen Oge Energy kopen

Wil je beleggen in Oge Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Oge Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Oge Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Oge Energy raadplegen. Oge Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OGE.

Waar kan je Oge Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Oge Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Oge Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Oge Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Oge Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Oge Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Oge Energy

De aandelen van Oge Energy worden als OGE openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange . Het hoofdkwartier is gevestigd in Oklahoma City en bekende dochteronderneming van het bedrijf is Oklahoma Gas & Electric. Het bedrijf bestaat overigens al vanaf 1902.
Oge Energy is een wat men noemt gereguleerde elektriciteitsbedrijf dat meer dan 800.000 klanten bediend en dat vooral in de staten Oklahoma en Arkansas. Meest bekende dochteronderneming is Metropolitan Area. OGE is de oudste elektriciteitsonderneming van Oklahoma en meteen dus ook de grootste. Het bedient behalve in Oklahoma ook mensen in vooral West Arkansas.