Aandelen Okta kopen

Wil je beleggen in Okta aandelen? Op deze pagina kan je direct Okta aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Okta. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Okta raadplegen. Okta is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OKTA.

Waar kan je Okta aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Okta kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Okta?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Okta. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Okta?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Okta? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Okta

Okta is een bekend identiteits- en toegangsbeheerbedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in et Amerikaanse San Francisco. Okta biedt onder meer cloudsoftware waarmee bedrijven gebruikersauthenticatie kunnen beheren en beveiligen. De aandelen van het Okta staan als OKTA genoteerd op de Nasdaq.
Bekende dochters van Okta zijn onder meer Azuqua, AuthClub en SpyderSafe. Grondlegger van de succesvolle onderneming is Todd McKinnon, die het samen met Frederic Kennest oprichtte. Ondertussen is Okta een Russell 1000 component. Het bedrijf bestaat sinds 2009 en in 2017 volgde de eerste openbare aanbieding met een waarde van 6 miljard dollar.