Aandelen Old Dominion kopen

Wil je beleggen in Old Dominion aandelen? Op deze pagina kan je direct Old Dominion aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Old Dominion. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Old Dominion raadplegen. Old Dominion is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ODFL.

Waar kan je Old Dominion aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Old Dominion kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Old Dominion?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Old Dominion. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Old Dominion?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Old Dominion? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Old Dominion

Old Dominion staat op de Nasdaq genoteerd als ODFL en is eveneens een S&P 500 component. Onder de naam Old Dominion Freight Line maakte het furore als rederij die regionale, interregionale en nationale service aanbiedt. Het hoofdkantoor van Old Dominion is gevestigd in Thomasville in North Carolina.
Grondlegger van het bedrijf is Earl Congdon, die het bedrijf in 1934 oprichtte. Behalve over water biedt het bedrijf ook transport over de grond en door de lucht. Old Dominion is ook supply chain advies, biedt transportbeheer en is een truckload makelaardij. Ook levert het containers en warehousing.