Aandelen Old Mutual kopen

Wil je beleggen in Old Mutual aandelen? Op deze pagina kan je direct Old Mutual aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Old Mutual. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Old Mutual raadplegen. Old Mutual is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OMU.JO.

Waar kan je Old Mutual aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Old Mutual kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Old Mutual?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Old Mutual. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Old Mutual?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Old Mutual? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Old Mutual is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Old Mutual.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Old Mutual

Old Mutual is een pan Afrikaanse investerings-, spaar- en verzekeringsbankgroep dat genoteerd staat op zowel de effectenbeurs van Johannesburg, Zimbabwe, Namibië en Botswana. De aandelen staan op de Johannesburg Stock Exchange genoteerd als OMK.
Het hoofdkantoor van Old Mutual is gevestigd in Kaapstad en het bedrijf is opgericht in mei van het jaar 1845. Bekende dochteronderneming is UAP Old Mutual Holdings. Het succesvolle bedrijf werd opgericht door Saul Solomon en John Fairbairn. In Afrika wordt Old Mutual gezien als een premium financieel dienstverlener met een breed spectrum aan financiële oplossingen voor zowel de zakelijke markt als de particulier.