Aandelen Omega Healthcare kopen

Wil je beleggen in Omega Healthcare aandelen? Op deze pagina kan je direct Omega Healthcare aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Omega Healthcare. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Omega Healthcare raadplegen. Omega Healthcare is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OHI.

Waar kan je Omega Healthcare aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Omega Healthcare kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Omega Healthcare?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Omega Healthcare. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Omega Healthcare?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Omega Healthcare? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Omega Healthcare

Omega Healthcare werd gesticht in 1992 en de aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld als OHI op de New York Stock Exchange. Bekende dochteronderneming is OHI Healthcare Properties.
Omega Healthcare is een investeringsfonds voor onroerend goed dat investeert in met name de langdurige gezondheidszorg. Het is Omega Healthcare zeker vanaf het jaar 2003 voor de wind gegaan, want vanaf dat jaar werd elke jaar opnieuw een dividendverhoging gerealiseerd. Omega Healthcare heeft toegang tot de grootste openbare aandelen en schuldenmarkten ter wereld. De activaportefeuille van het bedrijf wordt beheerd door een groep bedrijven uit de gezondheidszorg.