Aandelen Omnicom kopen

Wil je beleggen in Omnicom aandelen? Op deze pagina kan je direct Omnicom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Omnicom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Omnicom raadplegen. Omnicom is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OMC.

Waar kan je Omnicom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Omnicom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Omnicom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Omnicom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Omnicom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Omnicom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Omnicom

Omnicom is een Amerikaanse holding en gespecialiseerd in de reclamemarkt. Het bedrijf ontstond toen twee andere grote reclamebureaus – DDB Worldwide en BBDO- in 1986 fuseerden. Later, in 1998 om precies te zijn, nam het ook nog TBWA Worldwide over en was het meteen een van de belangrijkste spelers in de markt.
De aandelen van Omnicom worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als OMC. Bekende dochterondernemingen van Omnicom zijn Batten, Barton en Durstine & Osborn. Omnicom geldt ondertussen als dé specialist op het gebied van marketing en communicatie en alles wat daar bij komt kijken.