Aandelen ONEOK kopen

Wil je beleggen in ONEOK aandelen? Op deze pagina kan je direct ONEOK aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ONEOK. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ONEOK raadplegen. ONEOK is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OKE.

Waar kan je ONEOK aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ONEOK kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ONEOK?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ONEOK. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ONEOK?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ONEOK? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over ONEOK

ONEOK is een gediversifieerd Fortune 500 bedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Tulsa, Oklahoma. De onderneming werd in 1906 gesticht als Oklahoma National Gas Company. Pas in 1980 kreeg het de huidige naam ONEOK.
Aandelen ONEOK worden openbaar verhandeld als OKE op de NYSE en bekende dochteronderneming is Northern Border Pipeline Corporation. Ondertussen is het ook een S&P 500 component geworden. De onderneming werd opgericht door Ryan Haynes en G.B. Ames. Tegenwoordig houdt ONEOK zich vooral bezig met  de marketing van aardgas en tal van aanverwante diensten.