Aandelen OPAP kopen

Wil je beleggen in OPAP aandelen? Op deze pagina kan je direct OPAP aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in OPAP. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel OPAP raadplegen. OPAP is een aandeel uit Griekenland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Athex. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OPAP.AT.

Waar kan je OPAP aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel OPAP kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie

Wat is de actuele koers van het aandeel OPAP?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel OPAP. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in OPAP?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van OPAP? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in OPAP is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in OPAP.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Opap

De Greek Organization of Football Prognostics; dat is waar Opap voor staat. Het Griekse bedrijf doet in kansspelen – zoals in ons land de Toto dat doet – en voert die werkzaamheden uit vanaf het hoofdkantoor in Athene.  Opap had jarenlang een monopoliepositie toen het nog in handen was van de staat.
 
Tegenwoordig zijn Emma Delta Investment Fund en Bau Post Group de eigenaren van Opap, een bedrijf dat in 1958 gesticht werd. Opap heeft in Opap Cyprus  en Horse Races twee meer dan bekende dochterondernemingen die zich met exact dezelfde activiteiten bezighouden als de moeder.