Aandelen Open Text kopen

Wil je beleggen in Open Text aandelen? Op deze pagina kan je direct Open Text aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Open Text. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Open Text raadplegen. Open Text is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OTEX.

Waar kan je Open Text aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Open Text kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Open Text?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Open Text. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Open Text?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Open Text? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Open Text is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Open Text.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Open Text
Open Text Corporation is een Canadees bedrijf dat bedrijfsinformatie software ontwikkelt en verkoopt. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Waterloo, Ontario. Het is in deze branche het grootste bedrijf van Canada. Nog iets; Open Text is door Mediacorp Canada Inc al enkele keren uitgeroepen tot een van de honderd beste werkgevers van het land. 
De aandelen van Open Text worden als OTEX verhandeld op de Toronto Stock Exchange. In Carbonite, Webnode en Hightail heeft het een aantal bekende dochterondernemingen. Het bedrijf werd in 2014 opgericht door  Gaston Gonnet, Tim Bray en Frank Tampa.