Aandelen Oracle kopen

Wil je beleggen in Oracle aandelen? Op deze pagina kan je direct Oracle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Oracle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Oracle raadplegen. Oracle is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ORCL.

Waar kan je Oracle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Oracle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Oracle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Oracle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Oracle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Oracle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Oracle

De Oracle Corporation is een Amerikaans softwarebedrijf dat werd opgericht door Larry Ellison, die tegenwoordig nog als voorzitter van het bedrijf actief is. In Redwood City, aan de Oracle Parkway, staat het hoofdkantoor van Oracle. Het stabiele bedrijf biedt al jarenlang werk aan ruim 130.000 medewerkers. 
Aandelen van het bedrijf worden als ORCL verhandeld op de New York Stock Exchange.  Het bedrijf staat sinds de oprichting in 1977 bekend om de database systemen die ook Oracle genoemd worden.  Nadat Oracle BEA Systems over had genomen ging het zich ook meer richten op de middleware markt.  Ook levert het bedrijfssoftware. Dat doet het onder de naam Oracle E-business Suite.