Aandelen Orange Polska kopen

Wil je beleggen in Orange Polska aandelen? Op deze pagina kan je direct Orange Polska aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Orange Polska. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Orange Polska raadplegen. Orange Polska is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OPL:WSE.

Waar kan je Orange Polska aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Orange Polska kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Orange Polska?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Orange Polska. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Orange Polska?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Orange Polska? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Orange Polska is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Orange Polska.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Orange Polska

Orange Polska is een Pool telecommunicatiebedrijf. Het werd opgericht in 1991 en de aandelen van deze specialist in alles wat met telecommunicatie te maken heeft worden verhandeld op de beurs in Warschau. De aandelen van Oranje Polska zijn heden ten dage voor het grootste deel in handen van Orange SA.
Orange SA had in 2002 overigens precies de helft van alle aandelen van Orange Polska in handen. De aandelen worden overigens verhandeld op de beurs in Warschau onder de noemer OPL. Het hoofdkantoor is gevestigd in Warschau.