Aandelen Orange kopen

Wil je beleggen in Orange aandelen? Op deze pagina kan je direct Orange aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Orange. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Orange raadplegen. Orange is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ORA.PA.

Waar kan je Orange aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Orange kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Orange?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Orange. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Orange?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Orange? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Orange is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Orange.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Orange

Orange is een wereldwijde aanbieder van mobiele telefonie. Tot aan 2013 heette dit bedrijf ng France Telecom. Orange was destijds alleen maar een merknaam van France Telecom. De aandelen van Orang worden op de beurs aangeboden als ORA.
 
Orange is met het hoofdkantoor gevestigd in de Franse hoofdstad Parijs en Jazztel en Orange Business Services zijn de meest bekende dochterondernemingen. Oranje is voor 23 procent in handen van de Franse overheid, de rest van de aandelen is in handen van Free Float, dat dus 77 procent aandelen Orange in handen heeft.