Aandelen Orion kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Orion aandelen? Op deze pagina kan je direct Orion aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Orion. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Orion raadplegen. Orion is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ORNBV.HE.

Waar kan je Orion aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Orion kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Orion?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Orion. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Orion?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Orion? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Orion is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Orion.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Orion

Orion is een bedrijf dat in 1917 is opgericht. In Espoo in Finland staat het hoofdkwartier van dit vooraanstaande bedrijf. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met de productie van geneesmiddelen, actieve farmaceutische ingrediënten en diagnostische tests. Het produceert deze producten niet alleen, het ontwikkelt ze ook helemaal zelf, zoals Orion ze ook al zelf op de markt brengt en verkoopt.

De producten van Orion worden ondertussen al jarenlang wereldwijd afgenomen. Bekend is ook de grote Research and Development afdeling van Orion die in het Finse Turku gevestigd is. 

aandeel orion kopen