Aandelen Orkla kopen

Wil je beleggen in Orkla aandelen? Op deze pagina kan je direct Orkla aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Orkla. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Orkla raadplegen. Orkla is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ORK.OL.

Waar kan je Orkla aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Orkla kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Orkla?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Orkla. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Orkla?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Orkla? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Orkla is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Orkla.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Orkla

Orkla is een Noord conglomeraat dat actief is in onder meer Oost Europa, Azië en de Verenigde Staten. Tegenwoordig is Orka vooral in eigen land actief met werkconsumptiegoederen, aluminium oplossingen en de financieringssectoren. Orkla is met het hoofdkwartier gevestigd in de hoofdstad van Noorwegen, in Oslo dus.
Orkla kent een rijke geschiedenis die teruggaat naar 1654. Op de beurs in Oslo worden de aandelen van Orkla verhandeld als ORK. Bekende dochterondernemingen van Orkla zijn onder meer MTR Foods, Hamré en Nidar. Ondanks de leeftijd is Orkla nog steeds toonaangevend.