Aandelen Orpea kopen

Wil je beleggen in Orpea aandelen? Op deze pagina kan je direct Orpea aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Orpea. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Orpea raadplegen. Orpea is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ORP.PA.

Waar kan je Orpea aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Orpea kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Orpea?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Orpea. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Orpea?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Orpea? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Orpea is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Orpea.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Orpea

Het buitengewoon veelzijdige bedrijf dat luistert naar de naam Orpea waakt over de radiologische veiligheid en verstrekt onder andere advies aan de regering en de Minister van Milieu. Orpea heeft aandelen die op Euronext in Parijs  aangeboden worden als ORP. Het bedrijf zag overigens in 1989 het levenslicht.
 
Office of Radiological Protection, dat is waar Orpea precies voor staat. Ze worden verantwoordelijk gemaakt om ervoor te zorgen dat mens en milieu worden beschermd tegen schadelijke effecten van onder meer ioniserende straling.  Orpea is een succesvolle onderneming die  ook wel eens de Groupe Clinea genoemd wordt.