Aandelen Oshkosh Truck kopen

Wil je beleggen in Oshkosh Truck aandelen? Op deze pagina kan je direct Oshkosh Truck aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Oshkosh Truck. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Oshkosh Truck raadplegen. Oshkosh Truck is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OSK.

Waar kan je Oshkosh Truck aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Oshkosh Truck kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Oshkosh Truck?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Oshkosh Truck. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Oshkosh Truck?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Oshkosh Truck? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Oshkosh Truck

Oshkosh Truck is een Amerikaanse onderneming dat zowel vrachtwagens, crashtenders als militaire voertuigen produceert. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van de onderneming openbaar verhandeld als OSK.
Oshkosh in Wisconsin is de plaats waar je de hoofdzetel van de onderneming vindt, die al in 1917 opgericht werd. Bekende dochteronderneming is Oshkosh Defense en JLG Industries. Toen het bedrijf in 1917 opgericht werd, heette het aanvankelijk Wisconsin Duplex Auto Company. Het legde zich toen al toe op het maken van uitzonderlijke voertuigen. Pas in 1930 kreeg het de huidige naam.