Aandelen Osram kopen

Wil je beleggen in Osram aandelen? Op deze pagina kan je direct Osram aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Osram. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Osram raadplegen. Osram is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OSR.DE.

Waar kan je Osram aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Osram kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Osram?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Osram. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Osram?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Osram? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Osram is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Osram.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Osram

Osram is een bekende producent van lampen. Het dankt de naam aan de bestanddelen osmium en wolfraam, materialen die gebruikt worden bij de productie van lampen. Aandelen Osram worden als OSR aangeboden op de Deutsche Borse in Frankfurt.
 
Osram is met het hoofdkwartier gevestigd in München en zag het levenslicht in 1919 in Berlijn. Osram Sylvania Inc is een bekende dochteronderneming van Osram, dat in AMS AG de moedermaatschappij heeft. Osram hoort samen met Philips Lighting en met General Electric tot de drie grootste producenten van van lampen ter wereld.