Aandelen Osram kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Osram aandelen? Op deze pagina kan je direct Osram aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Osram. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Osram raadplegen. Osram is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OSR.DE.

Waar kan je Osram aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Osram kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Osram?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Osram. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Osram?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Osram? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Osram is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Osram.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Osram

Sterke punten:

  • Leider in innovatie: Osram heeft een lange geschiedenis van innovatie in de verlichtingsindustrie en is een leider op het gebied van LED-technologie.
  • Diversificatie: Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder verlichtingsproducten voor automotive, smart homes en gebouwen, en medische toepassingen.
  • Wereldwijd bereik: Osram heeft een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 120 landen en heeft een sterke aanwezigheid in opkomende markten.

Zwakke punten:

  • Intense concurrentie: De verlichtingsindustrie is zeer competitief en Osram heeft te maken met concurrentie van andere grote spelers in de sector, zoals Philips en General Electric.
  • Gevoelig voor economische schommelingen: De vraag naar verlichting en aanverwante producten kan worden beïnvloed door economische schommelingen en recessies.
  • Uitdagingen in de overgang naar LED-technologie: Hoewel Osram een ​​leider is op het gebied van LED-technologie, brengt de overgang naar LED-verlichting ook uitdagingen met zich mee, zoals hogere initiële kosten voor klanten en uitdagingen bij de productie van LED’s.

Over Osram

Osram is een bekende producent van lampen. Het dankt de naam aan de bestanddelen osmium en wolfraam, materialen die gebruikt worden bij de productie van lampen. Aandelen Osram worden als OSR aangeboden op de Deutsche Borse in Frankfurt.
 
Osram is met het hoofdkwartier gevestigd in München en zag het levenslicht in 1919 in Berlijn. Osram Sylvania Inc is een bekende dochteronderneming van Osram, dat in AMS AG de moedermaatschappij heeft. Osram hoort samen met Philips Lighting en met General Electric tot de drie grootste producenten van van lampen ter wereld.

aandeel osram kopen

Wel of niet aandelen Osram kopen?

Osram is een wereldwijde leider in de verlichtingsindustrie en heeft een lange geschiedenis van innovatie. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten en heeft een sterke aanwezigheid in opkomende markten. Dit zijn zeker sterke punten voor het bedrijf. Aan de andere kant is de verlichtingsindustrie zeer competitief en heeft Osram te maken met concurrentie van andere grote spelers in de sector. Bovendien kan de vraag naar verlichting en aanverwante producten worden beïnvloed door economische schommelingen en recessies. Dit kan gevolgen hebben voor de aandelenkoers van Osram.

Desondanks is Osram een solide bedrijf met een sterke geschiedenis en een breed scala aan producten en diensten. Als je geïnteresseerd bent in het investeren in de verlichtingsindustrie, kan het kopen van aandelen Osram zeker het overwegen waard zijn. Echter, zoals bij elke investering, is het belangrijk om eerst grondig onderzoek te doen en uw risicobereidheid te bepalen voordat u beslissingen neemt.